Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Cadeaus met een verhaal

Alle prijzen zijn inclusief verzending

ideal icon

Vanaf nu betalen met Ideal

Het was wel even wat regelen, ik heb mij moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, daarna een zakelijke rekening moeten openen en toen alles via Mollie in mijn website moeten zetten. Er komt een hoop bij kijken als je een webwinkel wilt opstarten, maar het is een leuk en leerzaam proces. En daardoor ben ik nu ook erg trots op mijn eigen webwinkel. En kunnen mijn klanten vanaf vandaag veilig betalen via Ideal, dit maakt het winkelen een stuk leuker en gemakkelijker.

groetjes Astrid

delen mag

abonneer

Wil je deze blog vaker ontvangen schrijf je dan hieronder in.