Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Cadeaus met een verhaal

Alle prijzen zijn inclusief verzending

winkeltje tuinverkoop

Geslaagde tuinverkoop

In mijn gezellige tuin omringd door kleurrijke bloemen, vond de langverwachte tuinverkoop van zelfgemaakte tassen, kinder- en poppenkleding plaats. De tafels en rekken waren bezaaid met een scala aan unieke tassen,kinder en poppenkleding, elk met liefde en zorg met de hand gemaakt. Tassen gemaakt van oude kleding en hergebruikte materialen, elk met hun eigen verhaal om te vertellen.

Koffie en cake

Koffie met eigen gebakken cake stond klaar, wel drie smaken…chocolade (wie wordt daar niet gelukkig van!) en dan nog de Limoncello en limoen cake niet te vergeten. Hierdoor werd het een gezellige boel,met overal kletsende en koffie drinkende mensen die vrolijk en nieuwsgierig rond snuffelde is de tuinwinkel. Velen waren verrast door de vakmanschap die in elke tas was gestopt en stelden vragen over de gebruikte technieken en materialen. Met trots vertelde ik over mijn creaties en de verhalen achter elke tas. Het mooie weer droeg bij aan de ontspannen sfeer. Mensen namen de tijd om te praten terwijl ze genoten van verfrissende drankjes,koffie en cake.

Groot succes

Tegen de middag was de tuinverkoop een groot succes geworden. Veel tassen hadden nieuwe eigenaren gevonden, elk exemplaar dat vertrok met een stukje van mijn creativiteit en passie. Mensen hadden niet alleen unieke tassen gekocht, maar ook een stukje van de warme en vreugdevolle sfeer die in de tuin hing. Ook moet ik Iteke van kiki kinderkleding niet vergeten met haar bijdrage van leuke kinder- en poppenkleding, en de onverwachte hulp van buuf Petra die ook een leuk hoekje in de winkel had ingericht met haar mooie haakwerkjes.

Astrid
Astrid
Iteke
Iteke

De tuinverkoop was niet alleen een succes in termen van verkoop, maar ook in het delen van creativiteit, het creëren van waardevolle herinneringen en het samenbrengen van mensen in de stralende gloed van een prachtige dag. Met het geluid van vrolijke gesprekken en tevreden glimlachen op de gezichten van de bezoekers, werd deze tuinverkoop een herinnering om voor altijd te koesteren.

Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun gezellige bezoek aan onze tuinverkoop.

delen mag

abonneer

Wil je deze blog vaker ontvangen schrijf je dan hieronder in.