Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Cadeaus met een verhaal

Alle prijzen zijn inclusief verzending

Over mij

Hoi! Ik ben Astrid Boelens en zal je in het kort vertellen hoe ik tot deze webwinkel gekomen ben. Ik was altijd al erg creatief, vaak bezig met knutselen en zelf dingen maken. Ik ben gek op hout, stof en fotografie. In het verleden heb ik workshops gegeven in huis- en tuindecoraties. Dat vond ik enorm leuk om te doen. Dit deed ik allemaal naast mijn leuke baan als receptioniste/telefoniste in een ziekenhuis.

Eind 2016 werd er bij mij een spierziekte vastgesteld. Na een operatie heb ik na jaren geprobeerd om weer mijn eigen werk te hervatten. Dit is helaas niet gelukt.. Nadat ik werd afgekeurd, kwam ik thuis te zitten. Daar kwam ook nog eens corona overheen en zo werd het er niet gezelliger op.

Maar ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. Zo begon ik met het opruimen van mijn eigen kledingkast. Ik ging lekker opruimen maar had moeite met kleding wegdoen. Toen besloot ik van die stofjes een tas te maken, dus zo liep ik toch nog met mijn favoriete stofje te pronken op straat.

Mensen aan wie ik mijn handgemaakte tas liet zien, waren meteen verkocht en wilden er ook eentje. En zo is dit eerste project van recycling uitgegroeid tot een heuse tassenwinkel.

Hiermee sla ik twee vliegen in één klap. Door er leuke en hippe tassen van te maken, hoop ik dat ik kan bijdragen om de plastic tas uit het straatbeeld te laten verdwijnen én ik kan mijn creativiteit kwijt.

Liefs van Astrid

Wil je ook een tas naar eigen ontwerp

Laat het mij weten dan gaan we er samen iets leuks van maken