Alle prijzen zijn inclusief verzending

Dus zonder verborgen kosten

Hoe het begon

Hoi ik ben Astrid Boelens en zal je in het kort vertellen hoe ik tot deze webwinkel gekomen ben. Ik was altijd al erg creatief, vaak bezig met knutselen en zelf dingen maken. Gek op hout, stof en fotograferen. In het verleden workshops gegeven in huis- en tuin decoraties wat enorm leuk was om te doen. Dit deed ik allemaal in mijn vrije tijd, hiernaast had ik een leuke baan als receptioniste/telefoniste in een ziekenhuis.

Eind 2016 werd er bij mij een spierziekte vast gesteld. Na operatie en na jaren proberen om weer mijn eigen wek te hervatten is dit toch niet gelukt.. Na afkeuring kwam ik thuis te zitten. Daar kwam ook nog eens de corona overheen, en zo werd het er niet gezellig op. Maar ik ben  niet iemand die bij de pakken neer gat zitten. Zo begon ik met het opruimen van mijn eigen kleding kast, lekker opruimen maar moeite met de kleding weg te doen. Toen besloot ik er een tas van te maken, dus zo liep ik toch nog met mijn favoriete stofje te pronken over straat.

Aan de mensen wie ik mijn hand gemaakte tas liet zien, waren meteen verkocht en wilden er ook eentje. En zo is dit uitgegroeid tot een heuse tassen winkel.

En zo sla ik twee vliegen in één klap… Door er leuke en hippe boodschappen van te maken, zo hoop ik dat ik kan bijdragen om de plastic tas uit het straatbeeld te laten verdwijnen..

Liefs Astrid

Wil je ook een tas naar eigen ontwerp

Laat het mij weten dan gaan we er samen iets leuks van maken